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OGGI HO FATTO....

Crema di sedano,


involtini di cavolo cappuccio formaggio e salumi



Fegato di cinghiale con sughetto di cipolla e pomodorini, broccolo condito con olio, involtino di cavolo cappuccio, per cena


crostata di zucchine con crema al timo

Commenti

i'm going to skip the wild boar liver if you don't mind but the rest of it looks lovely!

today was sunny and warm, went to mahjong, did not win but had fun.

smiles, bee
xxoxxoxoxoxoxo
ivana ha detto…
Ciao Bee!!!
Perhaps you also could love the way I cook the liver...it is very tasty and not hard!
How does sarge feel?
Glad you had fun at MJ...it's a good medecine!

It's late for me...see you tomorrow!
Buona serata!
Hugs!
Anonimo ha detto…
Perbacco!
mangerò veloce una pasta al pomodoro e stasera tardi per la piscina...ma se non torno stanca mi faccio una torta che l'altra è praticamente finita e a colazione mi piace coccolarmi.

buona giornata!
sereno e freddo anche lì?

Ludmilla
ivana ha detto…
Ciao Ludmilla...

sei impegnata anche tu!!
Stamattina a fare ricerche in Biblioteca...ma non trovo mai niente, mannaggia!!!

Qui fa freddo, c'era la brina bianca nei prati...il sole è bello luminoso, in un azzurro finalmente rasserenato e rasserenante!!!!

Buona giornata a te!!!

Un abbraccio!!!
Paul from Canada ha detto…
I loved everything until you mentioned liver of wild boer. I, unfortunately haye liver. I've tried it in many different ways but yet to find a way to enjoy it. I'm on my way to Devonshire Mall looking for a gift or gifts for my wife for Christmas. It will be a challenge because I can never get it right when it comes to gifts for MaryLou. Ciao Ivana.

Paul
ivana ha detto…
Hi Paul!
I hope you found a lovely gift for Marylou...we do useful "gifts" for children and for ourselves,.
The more important time is on 24 night, when I cook for all, sister, aunt, children and grandchildren...and perhaps someone more!!!
I put the recipe, the way I cook liver!
Expressly for you and Bee!
Thanks!!
Have a great thursday!

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